Engels krijgt er stevig van langs na transfer richting Olympiakos: “Ondankbare gast”

Bjorn Engels (Club Brugge - Sint-Truiden)

31 augustus 2017 14:33 - Het was al een hele zomer duidelijk dat Bjorn Engels Club Brugge wilde verlaten, maar de centrale verdediger moest tot de laatste dag van de mercato wachten om zijn gewenste transfer gerealiseerd te zien worden. Bij gebrek aan concrete interesse uit de Premier League werd het Olympiakos.

En met die bestemming hebben heel wat Club-fans het moeilijk. De Griekse topclub mag dan wel Champions League spelen dit seizoen, hun competitie vinden we in de UEFA-ranking pas op de dertiende plaats terug, oftewel vijf plaatsen lager dan de Belgische. Op sociale media zijn de reacties dan ook erg scherp.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.