Engels neemt met deze woorden en beelden afscheid van Club Brugge, Meunier reageert

Bjorn Engels hartje (Club Brugge - Standard)

31 augustus 2017 12:32 - Bjorn Engels debuteerde in 2012 voor Club Brugge, maar trekt vijf jaar later de deur in Jan Breydel achter zich dicht. De 22-jarige centrale verdediger hoopt Olympiakos als springplank voor de Premier League te gebruiken. 

Met onderstaande beelden neemt Engels afscheid van Blauw-Zwart. “Bedankt aan de supporters, het bestuur & de technische staff van Club Brugge voor alle steun de voorbije jaren! #BluvnGoan 🔵⚫”, klinkt het bijschrift.

Rode Duivel Thomas Meunier is er als de kippen bij om het Brugse jeugdproduct te feliciteren: “Verdiende transfer man! Succes in Griekenland”, aldus onze gewezen rechtsachter.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.