‘Hasi wil basispion bij Club Brugge wegkapen’

Besnik Hasi (RSC Anderlecht)

26 augustus 2017 03:00 - Besnik Hasi was zowel als speler als trainer actief bij heel wat Belgische ploegen en heeft dan ook de nodige kennis over de Jupiler Pro League. Zo vertoeven momenteel oude bekenden Vadis Odjidja, Mehdi Carcela en Guillaume Gillet al bij Olympiakos. En als het van de ex-Anderlecht-coach afhangt, blijft het daar niet bij.

Zo meldt Het Nieuwsblad dat Olympiakos zijn zinnen gezet heeft op Bjorn Engels. Een gemakkelijk transferdossier wordt dat evenwel niet, aangezien onze centrale verdediger de voorbije weken nadrukkelijk aan de Premier League gelinkt werd en een serieus prijskaartje heeft.

Bovendien heeft Engels nooit onder stoelen of banken gestoken dat de Engelse competitie zijn voorkeur wegdraagt. Hasi & co hopen het Brugse jeugdproduct te overtuigen met Champions League-voetbal in een poule met Barcelona, Juventus en Sporting Lissabon. Club hoopt nog altijd zo’n 10 miljoen euro voor Engels te vangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.