Heeft Club gouden zaak gedaan? “Hij speelt ooit bij een Europese topclub, daar ben ik van overtuigd”

Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

01 augustus 2017 07:07 - Club Brugge pakte deze zomer al uit met negen aanwinsten, maar heel wat van hen zagen we nog nauwelijks aan het werk. Emmanuel Dennis heeft zich daarentegen van in de voorbereiding getoond en verzilverde zijn goeie vorm met drie goals in de voorbije twee matchen. 

Het is na twee wedstrijden veel te vroeg om conclusies te trekken, maar Dennis heeft nú al Brugse harten veroverd. Ook zijn makelaar, ex-speler Sergiy Serebrennikov, gelooft heel hard in de 19-jarige Nigeriaan. “Dennis speelt ooit bij een Europese topclub, daar ben ik van overtuigd. Maar ik wil niet zeggen van welke club of competitie hij droomt. Hij mag nu alleen aan Club Brugge denken”, klinkt het.

Hoewel Dennis op sociale media altijd te vinden is voor een straffe stoot, vindt Serebrennikov hem ondanks zijn jonge leeftijd al erg verstandig. “Als je zoals Dennis op je zeventiende van Afrika naar Oekraïne verhuist om een voetbalcarrière uit te bouwen, dan weet je wat daar achter steekt. Maar hij bewees toen al over een ijzersterke persoonlijkheid te beschikken en intelligent te zijn.”

Vincent Mannaert zal het zich alleszins nog niet beklaagd hebben dat Club zo’n 1,3 miljoen euro neertelde voor de ex-aanvaller van Zorya Luhansk. “Als Jan Ceulemans hem al een betere versie van Izquierdo vindt, zie je Mannaert al denken: ‘Misschien is Dennis nog meer dan 20 miljoen waard’, schrijft Het Nieuwsblad.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.