‘Hoe Neymar Engels aan zijn droomtransfer kan helpen’

Bjorn Engels tackle (Club Brugge - Moeskroen)

01 augustus 2017 02:30 - Je kan dezer dagen niet om de geruchten rond Neymar heen. Is er straks een slordige 222 miljoen euro gemoeid met de overgang van de 25-jarige Braziliaan van FC Barcelona naar Paris Saint-Germain? Volgens heel wat waarnemers heeft het daar alleszins alle schijn van. 

Als de monstertransfer van Neymar effectief plaatsvindt, kan dat volgens Het Nieuwsblad voor een nooit gezien domino-effect in de Europese transfermarkt zorgen. “Op basis van de stroom aan geruchten, krantenberichten en andere informatie stelden we deze (hypothetische) transferketting samen”, klinkt het in de krant. Toegegeven, het is vergezocht, maar daarom niet minder interessant om te volgen.

(1) Philippe Coutinho voor 100 miljoen van Liverpool naar Barcelona

Landgenoot van Neymar en meteen ook zijn gedoodverfde opvolger. Balkunstenaar pur sang die zeker niet zou misstaan op Camp Nou.

(2) Virgil van Dijk voor 60 miljoen van Southampton naar Liverpool

Met 100 miljoen erbij op de bankrekening kan Liverpool de geldbuidel opentrekken voor de felbegeerde centrale verdediger Virgil van Dijk.

(3) Kevin Wimmer voor 20 miljoen van Tottenham naar Southampton

Als Southampton afscheid moet nemen van zijn Nederlandse sterkhouder denkt het aan Wimmer om Van Dijk op te volgen.

(4) Ross Barkley voor 55 miljoen van Everton naar Tottenham

De Spurs gaven tot dusver nog geen geld uit op de transfermarkt, maar met de centen van Wimmer kan het Ross Barkley losweken bij Everton.

(5) Björn Engels voor 10 miljoen van Club Brugge naar Everton

Engels droomt nog steeds van de Premier League en Everton toonde eerder al interesse. Op Goodison Park is de Bruggeling nog altijd een alternatief voor toptarget Winston Reid van West Ham United.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.