Hoe zou het nog zijn met Fran Brodic?

Fran Brodic (Club Brugge beloften)

14 augustus 2017 15:15 - Fran Brodic was afgelopen seizoen dé absolute sensatie bij de beloften van Club Brugge. De 20-jarige Kroaat vond in alle matchen samen maar liefst 41 keer de weg naar doel. Desondanks bleven speelminuten bij het eerste elftal van Blauw-Zwart uit. Komend seizoen hoopt de aanvaller zich op uitleenbasis bij Roeselare in de kijker te spelen.

“Bij Club werd er naar verluidt gezegd dat ik te traag ben, dat ik niet genoeg meeverdedig en dat ik te weinig duelkracht aan de dag leg… Ik ben er dus op gebrand om het tegendeel te bewijzen bij Roeselare. Ik besef dat ik dit seizoen geen 41 keer zal scoren in 1B, maar ik wil er alvast alles aan doen om toch topschutter te worden in de reeks”, vertelde Brodic onlangs in gesprek met de Krant van West-Vlaanderen.

Voorlopig moet de Brugse huurling echter ook in het Schierveldestadion wachten op zijn kans. In de eerste twee competitiewedstrijden kwam Brodic immers niet verder dan een plaatsje op de bank. Bovendien heeft trainer Arnauld Mercier niet meteen veel redenen om aan zijn ploeg te sleutelen. Tubeke (1-3) en Oud-Heverlee Leuven (3-1) werden immers met overtuiging opzijgezet door Roeselare.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.