‘Ivan Leko heeft speciaal plannetje voor terugmatch tegen Istanbul Başakşehir’

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

01 augustus 2017 16:00 - Net voor de dinsdagavond training in het Fatih Terim-stadion stonden Ivan Leko en Lior Refaelov de Belgische en Turkse pers te woord. Bij onze tegenstander maakten ze zich een beetje zorgen om de rol van informant Igor Tudor, momenteel de trainer van Galatasaray SK. 

Toen de Turkse pers vragen mocht stellen aan de Brugse coach ging het al snel over Igor Tudor, de landgenoot en gewezen ploegmaat van Leko bij Hajduk Split. “Of ik informatie gekregen heb van Igor? Natuurlijk, hij is één van mijn beste vrienden. We praten over alles en dus zeker ook over voetbal en Istanbul Başakşehir.”

“Igor heeft mij de nodige informatie bezorgd en morgen gaan we zien of dat genoeg is om te kunnen winnen”, lacht Leko op de persconferentie. De Turken polsten even naar de inhoud van zijn gesprekken met Tudor, maar onze trainer wilde zijn tactisch plannetje uiteraard niet prijsgeven. Desondanks geraakten ze bij onze tegenstander niet uitgepraat over de coach van Galatasaray SK. “Hoe ik zijn toekomst zie? Dat weten jullie beter dan mij. Het is een toptrainer, maar het is niet altijd eenvoudig bij zo’n grote ploeg.”

Terug naar Brugge. Leko wilde immers nog een woordje kwijt over de analyses van de vorige wedstrijden tegen Başakşehir en Sporting Lokeren. “Het is niet zo extreem als ik op sommige plaatsen lees. Zaterdag was zeker geen perfecte wedstrijd, net zoals het vorige woensdag geen barslechte match was. De waarheid ligt in het midden.” Van nervositeit is er naar verluidt geen sprake. “Druk is er altijd in Club. Je mag je energie niet verliezen door daarover na te denken, je moet focussen op de volgende match. Ik ben niet nerveus, noch relaxed. We weten wat we moeten doen morgen, een resultaat halen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.