Izquierdo neemt met deze woorden afscheid van Club Brugge

José Izquierdo neemt een selfie

10 augustus 2017 01:00 - José Izquierdo staat op een zucht van de Premier League. Enkel medische testen en een werkvergunning van de Engelse voetbalbond staan een overgang naar promovendus Brighton & Hove Albion FC nog in de weg. De Colombiaanse sneltrein weet niet wat hem overkomt. 

Zoals vannacht aangekondigd heeft Club Brugge een principeakkoord bereikt met de ploeg van Mathew Ryan en Laurent Depoitre. “Ik wil God en Club Brugge bedanken”, vertelt Joske in een telefonische reactie aan Het Laatste Nieuws. “Dit is een mooie stap in mijn carrière. Jullie zullen mijn grapjes missen, maar met Dennis is de opvolging verzekerd.”

Izquierdo groeide onder Michel Preud’homme uit tot de beste speler op de Belgische velden. De goedlachse flankaanvaller won met Club de beker, de landstitel en de Supercup. In februari werden zijn sterke prestaties als kers op de taart beloond met het winnen van de Gouden Schoen. Zijn laatste speelminuten voor Blauw-Zwart waren op bezoek bij Istanbul Başakşehir, toen hij 20 minuten voor tijd Ahmed Touba mocht vervangen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.