Jens Teunckens in extremis op weg naar de uitgang bij Club Brugge?

Teunckens en Lynen

31 augustus 2017 01:30 - Club Brugge heeft op dit moment nog altijd vier doelmannen in zijn A-kern rondlopen: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Jens Teunckens. Laatstgenoemde is onder Ivan Leko steevast het derde sluitstuk in de pikorde, maar zoekt mogelijk alsnog andere oorden op.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Teunckens dicht bij een overgang naar het Nederlandse Excelsior staat. De huidige nummer 11 uit de Eredivisie wil de 19-jarige goalie van Blauw-Zwart graag voor één seizoen huren.

Wat dan met Ludovic Butelle? De 34-jarige Fransman heeft na twee maanden zoeken nog altijd geen onderdak gevonden. Enkel als Silvio Proto nog naar Olympiakos zou verkassen, wil KV Oostende hem overnemen. Maar die kans is erg klein. Als Ludo vandaag geen nieuwe werkgever vindt, zal hij met Club moeten samenzitten om een oplossing te vinden. Volgens de krant is het ontbinden van zijn contract een reële optie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.