Kiest Leko straks tegen AS Eupen voor deze basiself?

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

06 augustus 2017 08:34 - Vanavond om 20u speelt Club Brugge zijn eerste thuiswedstrijd in de competitie dit seizoen. Met AS Eupen krijgt het een ploeg tegenover zich die het seizoen dramatisch gestart is met een 0-5-blamage tegen Zulte Waregem. Club heeft dan weer iets goed te maken na de slappe partij in Istanboel afgelopen woensdag.

Maar Ivan Leko moet opnieuw puzzelen aan zijn elftal. De trainer maakte gisteren zijn selectie bekend en daarbij werd duidelijk dat hij het zonder Laurens De Bock, José Izquierdo en vooral Stefano Denswil zal moeten doen.

De kans lijkt daardoor groot dat Timmy Simons voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap zal komen. Tenzij Leko liever een linksvoetige centrale verdediger opstelt en voor German Mera kiest. Dat lijkt echter weinig waarschijnlijk, gezien het feit dat de Colombiaan net terug is uit blessure en pas voor het eerst bij de selectie zit. Het Laatste Nieuws verwacht dat Leko nog wel een paar wijzigingen zal doorvoeren, maar heeft ook geen idee wie er rust zou krijgen.

Verwachte opstelling Club Brugge

Horvath, Palacios, Mechele, Engels, Simons, Touba, Vormer, Nakamba, Refaelov, Dennis, Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.