Kritiek voor Horvath: “Ik ben niet overtuigd van zijn techniek”

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

21 augustus 2017 07:00 - Club Brugge won zondagavond met 1-2 op het veld van KV Kortrijk. De meeste waarnemers schoven Hans Vanaken, German Mera, Abdoulay Diaby en Ethan Horvath daarbij naar voren als uitblinkers bij Blauw-Zwart, maar Geert De Vlieger tempert het positivisme rond onze jonge doelman.

“Horvath bleef koel tegen Kortrijk, deed zijn ding en pakte uit met enkele goeie reddingen”, opent onze ex-doelman. “Maar hij mag zich nog iets meer laten gelden. Hij liet zich in een paar luchtduels wegzetten en kreeg dan wel de fout mee, maar dan denk ik: ‘duw jij hen zélf maar eens.’ Ook van zijn techniek ben ik nog niet overtuigd. Daar is nog wat werk aan, maar hij is nog jong.”

Al ziet De Vlieger de Brugse goalie wel vooruitgang boeken ten opzichte van zijn eerste wedstrijden voor Blauw-Zwart. “Die beginnersfouten van vorig seizoen zien we toch niet meer, dat is al positief”, oordeelt hij in Het Nieuwsblad. Horvath moest overigens ook naast het veld redding brengen. Zo werd hij bekogeld met muntstukken en bier.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.