‘KV Kortrijk wil shoppen bij Club Brugge’

Jelle Vossen (Club Brugge - Kortrijk)

26 augustus 2017 09:30 - KV Kortrijk is met een 7 op 15 behoorlijk begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen, maar voorin missen De Kerels nog een goalgetter. Yannis Anastasiou & co denken zowel aan een aanvaller van Club Brugge als van RSC Anderlecht.

Volgens Het Nieuwsblad onderhandelt KV Kortrijk momenteel met twee spelers: Jérémy Perbet en Silvère Ganvoula. Ondanks het feit dat Perbet op 1 juli pas neerstreek op Jan Breydel, zit hij door de grote concurrentie nu al op een zijspoor bij Club Brugge.

Ganvoula is de derde spits bij Anderlecht, maar mogelijk trekken René Weiler en de zijnen nog een extra aanvaller aan. In beide gevallen zou het overigens om een uitleenbeurt gaan.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.