‘Leko dropt tegen Zulte Waregem twee nieuwe namen in de basis’

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

11 augustus 2017 06:46 - Club Brugge opent vanavond de derde speeldag met de altijd lastige verplaatsing naar Zulte Waregem. De bekerwinnaar is net als Club aan het seizoen begonnen met een zes op zes. Het doelsaldo van Essevee oogt met zeven doelpunten gescoord en geen enkel tegendoelpunt bovendien indrukwekkend.

Een zware dobber dus voor Club, en wellicht zal Ivan Leko ook ingrijpen in zijn basiself. De trainer moet het aan de Gaverbeek doen zonder de geblesseerden Poulain, De Bock en Acolatse. Izquierdo legt dan weer zijn medische testen af in Engeland, terwijl Cools, Perbet en Rotariu niet tot de selectie behoren.

Wie er wel weer bij is, is Stefano Denswil. Nadat hij vorige week ‘niet fit’ was, wordt de Nederlander wellicht gewoon opnieuw in de basis gedropt, waardoor Timmy Simons opnieuw naar de bank zou verdwijnen. Verder verwachten zowel Het Laatste Nieuws als Het Nieuwsblad dat Anthony Limbombe aan de aftrap zal komen. De flankspeler werd lang verguisd door Ivan Leko, maar viel vorige week tegen Eupen sterk in en zou daardoor de plaats van Touba innemen.

Verwachte opstelling Club (HLN en HNB)

Horvath, Mechele, Engels, Denswil, Palacios, Vormer, Nakamba, Limbomde, Refaelov, Dennis, Vossen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.