Leko heeft moeilijke knoop doorgehakt na terugkeer Wesley: 1 centrumspits wordt gepasseerd

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

10 augustus 2017 13:00 - Na een 6 op 6 tegen Sporting Lokeren en KAS Eupen staat Club Brugge voor de lastige verplaatsing naar Zulte Waregem. Blauw-Zwart heeft het de laatste jaren altijd moeilijk in het Regenboogstadion en bovendien pakten de manschappen van Francky Dury eveneens 6 op 6 tegen KAS Eupen en Sint-Truiden.

Ivan Leko kan tegen Essevee opnieuw een beroep doen op Wesley Moraes. De 20-jarige Braziliaan stond een tijdje aan de kant met meningitis, maar is intussen weer helemaal fit (en niet langer geschorst). Voor het geblesseerde drietal Benoît Poulain, Laurens De Bock en Elton Acolatse komt de match tegen Zulte nog te vroeg.

Niet geblesseerd, maar wél gepasseerd is Jérémy Perbet. Zoals woensdag voorspeld is de terugkeer van Wesley slecht nieuws voor de van AA Gent overgekomen aanvaller. Jelle Vossen en Abdoulay Diaby genieten momenteel de voorkeur.

Selectie Club Brugge voor uitmatch tegen Zulte Waregem

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Palacios, Engels, Mera, Mechele, Denswil en Touba
Middenvelders: Simons, Vormer, Nakamba, Vanlerberghe en Vanaken
Aanvallers: Refaelov, Dennis, Limbombe, Vossen, Wesley en Diaby

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.