Leko komt met hoopgevend nieuws voor Brugse aanhang

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

27 augustus 2017 17:00 - Club Brugge is erin geslaagd om zijn maximum van de punten te behouden in de Jupiler Pro League. Zondagnamiddag werd Standard met een 4-0 pandoering huiswaarts gestuurd. Ivan Leko en Ricardo Sá Pinto reageren.

“Chapeau voor wat mijn ploeg vandaag heeft laten zien: agressief, met veel intensiteit en veel energie”, vertelt onze coach aan Sporza. “Standard had wel meer balbezit na de 2-0, maar ook weinig kansen. De kwaliteit van ons voetbal kan inderdaad nog beter, maar dat zal wel komen. Vandaag waren we heel compact, heel agressief en heel efficiënt. We pakken 15 op 15.” En Leko belooft de Club-fans nog meer moois. “Het resultaat kan dus niet beter, maar ik ben er zeker van dat we over enkele weken ook mooier voetbal zullen brengen”, verzekert de 39-jarige Kroaat.

Aan de overkant had Sa Pinto weinig reden tot lachen met amper 4 op 15. “We komen naar hier met een goede mentaliteit, maar na zes minuten sta je al 2-0 achter. Die twee goals hypothekeren heel onze match en de strategie die we hadden uitgewerkt. Na die goals kwam er wel een goeie reactie, met goed spel en prima kansen. Maar we zijn niet efficiënt, en dat maakt het verschil. Nu moeten we kijken hoe we de situatie kunnen keren. Natuurlijk ligt de verantwoordelijkheid daarvoor bij mij. Wat mijn positie betreft, ben ik er gerust op, maar ik hoop ook dat we nog wat versterking kunnen binnenhalen in de komende dagen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.