Leko legt uit op welke positie hij wél versterking wil

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

11 augustus 2017 07:04 - Donderdag raakte bekend dat José Izquierdo definitief Club Brugge verlaat. Wanneer de Colombiaan vandaag door de medische testen raakt en daarna nog een werkvergunning krijgt, zet hij zijn handtekening onder een contract bij Brighton & Hove Albion. Zijn vertrek opvangen, zal voor Club een moeilijke zaak worden.

Toch verraste Ivan Leko donderdag op zijn persconferentie door te stellen dat een vervanger halen niet echt nodig is. De trainer oordeelde dat Club op die positie met Emmanuel Dennis en Anthony Limbombe al voldoende bezet is. Maar op een andere positie wil Leko wél versterking.

“We weten intern perfect wat we nodig hebben, al hangt alles af van de situaties van de spelers. Naast Izquierdo denk ik dan aan Bjorn Engels en Stefano Denswil”, klinkt het in Het Nieuwsblad. De Kroaat lijkt er dus vooral nog een centrale verdediger bij te willen. Liefst ook eentje met goede voeten, zodat zijn systeem met drie centrale verdedigers goed uitgevoerd kan worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.