Leko legt uit waarom hij Denswil passeerde tegen Eupen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

11 augustus 2017 06:37 - Ivan Leko maakte gisteren zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem en daarin keerde een opvallende naam terug: Stefano Denswil. De Nederlander werd vorige week tegen AS Eupen nog gepasseerd wegens een ‘lichte blessure’, al gaf hij nadien op Instagram aan dat hij wel degelijk gewoon fit was.

Maar Ivan Leko houdt voet bij stuk: Denswil was niet fit. “Stefano heeft drie dagen goed getraind. Als ik spreek over fit zijn, dan spreek ik ook over mentaal fit zijn. Niet alleen technisch of medisch”, legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

“Jarenlang is er nooit een probleem geweest met Denswil. Maar het is normaal dat wanneer je elke dag iets hoort, dat ook in je hoofd gaat spelen. En dan kan je mentale focus geen honderd procent zijn. Dat wil niet zeggen dat hij niet kan spelen. Het is wel niet gemakkelijk je te focussen op een wedstrijd wanneer je altijd maar hoort: zoveel miljoen, die club, dan weer zoveel miljoen…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.