Leko moet twee sterkhouders missen tegen AS Eupen

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

05 augustus 2017 17:32 - Na de ontgoochelende uitschakeling in de Champions League tegen Basaksehir deze week, wil Club Brugge in zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen in de competitie ongetwijfeld iets goed maken. AS Eupen moet het kind van de rekening worden, maar Ivan Leko kreeg wel weer tegenvallend nieuws.

De coach zal het zondag immers zonder Stefano Denswil en José Izquierdo moeten doen. Kwatongen beweren dat het duo met een transfer bezig is, maar volgens Club zijn ze geblesseerd. Van hun afwezigheid profiteert German Mera om voor het eerst de kern te halen en mogelijk ook te debuteren, terwijl ook Anthony Limbombe weer een plaatsje in de selectie krijgt.

De selectie

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Mera en Touba
Middenvelders: Simons, Vanlerberghe, Nakamba,  Vormer en Vanaken
Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Perbet, Dennis en Limbombe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.