Leko neemt tijdelijk afscheid van deze 6 spelers

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

29 augustus 2017 13:00 - Komend weekend géén voetbal in de Jupiler Pro League vanwege een interlandbreak. Club Brugge stuurt 6 spelers naar hun respectievelijke nationale teams. Een overzicht.  

Ivan Leko kan dezer dagen op training niet rekenen op Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en Jens Teunckens. Zij vertoeven bij de Rode Duivels U21 en werken op dinsdag 5 september een kwalificatiematch af tegen Turkije.

Ook Erhan Masovic werd opgeroepen voor zijn beloftenploeg. De centrale verdediger neemt het op vrijdag 1 september met de Servische U21 op tegen Gibraltar. Lior Refaelov wordt naar goede gewoonte verwacht bij Israël, waar hij twee kwalificatiematchen afwerkt. Op zaterdag 2 september tegen Macedonië, op dinsdag 5 september tegen Italië.

Tot slot mag Abdoulay Diaby zich opmaken voor twee kwalificatiewedstrijden met Mali. Twee keer is Marokko de tegenstander van dienst: op vrijdag 1 september en op dinsdag 5 september.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.