Leko oordeelt over invalbeurten Limbombe en Diaby: “Hij kan beslissend worden voor ons”

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

07 augustus 2017 00:27 - Club Brugge kende zondagavond de nodige moeite met Eupen, maar won wel verdiend met 3-1. Vooral de inbreng van Anthony Limbombe zorgde voor extra gevaar voor het doel van Hendrik Van Crombrugge. Ook invaller Abdoulay Diaby liet zich opmerken met onder meer een doelpunt. Ivan Leko analyseert.

Onze trainer hamert voornamelijk op het collectief, maar heeft daarnaast ook een pluim voor enkele spelers in petto. “Limbombe is goed ingevallen. We wisten dat er tegen Eupen geen ruimte was en dus hebben we hem ingebracht om acties te maken. Ik heb gezien dat hij in verdedigend aspect alles wou doen, met volledige focus en concentratie. Bovendien deed hij in aanvallend opzicht enkele goede collectieve acties”, klinkt het op de officiële website.

“Ik was ook blij dat Diaby na meer dan een jaar nog eens kon scoren”, gaat Leko verder. “Hij kan beslissend worden voor ons. Bovendien scoorde ook Dennis weer een belangrijk doelpunt. Maar onze sterkte moet het collectief zijn. Het is niet belangrijk wie er schittert. Volgende keer is het misschien Jelle, Hans of Rafa. Maar wie er uitblinkt, is niet belangrijk. Het is het team dat telt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.