‘Leko roteert tegen Kortrijk’: krijgen deze jongens een nieuwe kans bij Club Brugge?

Ivan Leko geeft instructies (Club Brugge - AZ)

19 augustus 2017 08:03 - Club Brugge gaat zondagavond op bezoek bij KV Kortrijk. Na de wedstrijd in het Guldensporenstadion hoopt blauw-zwart ongeslagen aan de leiding te blijven. Mogelijk gaat trainer Ivan Leko roteren.

Volgens Het Laatste Nieuws is de kans reëel dat Leko, met het oog op de belangrijke wedstrijd tegen AEK Athene in de laatste voorronde van de Europa League, enkele spelers rust geeft.

In de wetenschap dat Hans Vanaken volgende donderdag sowieso aan de aftrap staat, is het volgens de krant aanneembaar dat Lior Refaelov zondag in en tegen Kortrijk in de basis staat. Ook Bjorn Engels zou een nieuwe kans krijgen, terwijl er mogelijk ook basisplaatsen zijn weggelegd voor Wesley Moraes en Laurens De Bock.

Cools?

Volgens Het Nieuwsblad is het dan weer niet uitgesloten dat Dion Cools zondagavond aan de aftrap staat bij Club Brugge. De jonge vleugelverdediger speelde nog geen minuut dit seizoen, maar blauw-zwart wil hem niet laten gaan. Daar kan je hier meer over lezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , , ,

Comments are closed.