Leko tevreden met twee spelers: “Hij kan belangrijk zijn tegen AEK”

Ivan Leko (trainer Club Brugge)

12 augustus 2017 06:38 - Club Brugge heeft na drie speeldagen nog altijd het maximum van de punten. Het rondde de altijd lastige klip aan de Gaverbeek en won met 1-2 van Zulte Waregem. Dat kostte wel de nodige moeite, want zeker in de tweede helft drong de thuisploeg nog serieus aan.

Maar Club overleefde, en dat stemde Ivan Leko tevreden. “Als je aan een nieuwe ploeg bouwt, is het resultaat altijd belangrijk. Onze beste spelers, zoals Dennis, waren niet top. De kwaliteit van het voetbal kan altijd beter, maar ik heb een ploeg met inzet gezien. En we waren efficiënt vandaag”, aldus de coach in Het Laatste Nieuws.

Hij was ook tevreden met de terugkeer van twee spelers: Vanaken terug in de basiself, en Wesley terug uit blessure. “Alleen hadden we altijd een derde doelpunt moeten scoren. Jammer voor Wesley, maar hij kan al belangrijk zijn tegen AEK Athene, weliswaar niet van aan de aftrap. Refaelov? Hij had al alles gespeeld en deed dat goed. Het was het moment om Vanaken een kans te geven.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.