Leko weet waarom Club Brugge niet kon scoren tegen AEK Athene

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

18 augustus 2017 02:00 - Club Brugge is er niet in geslaagd om een goeie uitgangspositie bij elkaar te voetballen tegen AEK Athene. Blauw-Zwart speelde nochtans een half uur met een mannetje meer, maar scoren lukte niet tegen de stugge Grieken. 

Ivan Leko kon achteraf dan ook niet tevreden zijn over de prestatie van zijn manschappen. “We hadden collectiever moeten spelen, zeker de laatste dertig minuten. Maar misschien waren er te veel spelers die via een individuele flits de match wilden beslissen. Als je een man meer hebt, moet je een snellere balcirculatie hebben”, oordeelt onze trainer op de officiële site.

“Bovendien hebben we enkele situaties niet goed uitgespeeld. Wat er tussen de twee zestien meters gebeurt, is belangrijk, maar het allerbelangrijkste is wat er in de box gebeurt. En daar waren we niet scherp genoeg. Daarnaast waren we tijdens het eerste kwartier zwak begonnen. Misschien was er te veel focus omdat het belang van de wedstrijd te groot was. We moeten nu een goede analyse maken en in Athene met personaliteit en inzet het verschil maken. We moeten er bewijzen dat we in een moeilijke situatie toch het verschil kunnen maken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.