‘Ludovic Butelle weet waar hij aan toe is’

Ludovic Butelle (Club Brugge)

31 augustus 2017 18:30 - Ludovic Butelle speelde een belangrijke rol bij het binnenhalen van de veertiende landstitel, maar vorig seizoen keepte hij met ups en downs. Tijdens de Play-Offs zag Michel Preud’homme zich zelfs genoodzaakt om de 34-jarige Fransman opzij te schuiven voor Ethan Horvath. 

Dit seizoen is de doelmannen pikorde van Ivan Leko duidelijk: Horvath – Hubert – Teunckens, tenzij die laatste nog uitgeleend wordt aan het Nederlandse Excelsior.

De overbodige Butelle werd vandaag nadrukkelijk aan Lierse gelinkt, maar de club uit 1B blijkt niet kapitaalkrachtig genoeg om het Brugse sluitstuk naar het Lisp te halen. Dat meldt Club-watcher Tomaes Taecke van Het Laatste Nieuws.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.