Mannaert geeft transferupdate over Perbet, Butelle, Engels en Denswil

Vincent Mannaert (Club Brugge)

28 augustus 2017 00:30 - Het einde van de maand augustus nadert met rasse schreden. Donderdagavond om 24u sluit de zomermercato onherroepelijk zijn deuren. Maar vooraleer het zover is, wordt er bij Club Brugge nog wel wat beweging verwacht. 

Vincent Mannaert was zondagavond te gast in Sports Late Night en kreeg al snel een vraag over de transferkansen van Bjorn Engels en Stefano Denswil. “De maand is bijna voorbij. We zitten in de laatste rechte lijn van de mercato. Gelukkig maar. De onderhandelingen zijn nog volop aan de gang. Morgen of overmorgen kan de transfer rond zijn. Of misschien zelfs helemaal niet. Dat is nu eenmaal eigen aan de transfermarkt.” Engels zou alvast nog 2 opties hebben.

Daarnaast kunnen ook Ludovic Butelle en Jérémy Perbet nog andere oorden opzoeken. “Of zij nog weggaan? Dat zal nu duidelijk worden. Het is zo dat beide spelers niet veel meer aan spelen toekomen. Al wil ik wel nog even meegeven dat de transfer van Perbet een weloverwogen keuze geweest is. Het zag er op een bepaald moment naar uit dat we zowel Diaby als Wesley zouden missen tot september.”

“En dan hebben we de keuze gemaakt om een extra spits te halen, wetende dat we er bij de terugkeer van Diaby en Wesley mogelijk eentje te veel zouden hebben. De komende dagen zal blijken wat de keuze van Jérémy is. Hij heeft een contract bij Club en dat zullen wij respecteren. Maar ik kan me wel inbeelden dat hij meer aan spelen wil toekomen. En hetzelfde geldt voor Butelle”, besluit onze algemeen manager.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.