‘Mannaert wilde deze zomer voor dé verrassing van de mercato zorgen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

24 augustus 2017 04:00 - Club Brugge haalde deze zomer met Mera, Masovic, Vanlerberghe, Dennis, Perbet, Hubert, Acolatse, McGree, Nakamba en Decarli al 10 nieuwe spelers naar Jan Breydel. Veelal onbekende namen, omdat het niet altijd evident is om een (gewezen) sterkhouder bij de concurrenten weg te plukken. 

Zo was Vincent Mannaert er als de kippen bij om de entourage van Sven Kums te contacteren. “Halfweg april. De iPhone van Mogi Bayat rinkelt. ’t Is Vincent Mannaert. ‘We zouden Sven Kums graag terug naar België halen.’ De CEO van Club Brugge is goed op de hoogte van de situatie waarin de gewezen Gouden Schoen in Italië verzeild is geraakt”, schrijft Het Laatste Nieuws.

Desondanks is Blauw-Zwart nooit écht een optie geweest voor de 29-jarige middenvelder. “Meteen na het horen van de interesse besliste Kums dat hij die overstap simpelweg niet kón maken. Iemand die opgeleid is door Anderlecht en kampioen speelt met AA Gent, kiest in zijn denkwijze niet voor de rivaal. Welk bedrag daar ook tegenover staat.” En zo werd het alsnog een overstap naar het Astridpark.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.