‘Maxime Lestienne heeft knappe transfer beet’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

01 augustus 2017 03:00 - Maxime Lestienne zit momenteel op een zijspoor bij Rubin Kazan. Afgelopen seizoen kwam hij zestien wedstrijden in actie, waarin hij drie keer de weg naar doel vond. Met een prijskaartje van zo’n tien miljoen euro presteerde de ex-Bruggeling dan ook onder de verwachtingen in Rusland. En dus mag hij andere oorden opzoeken. 

Lestienne staat op het punt om aan de slag te gaan in de Primera Division. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat de 25-jarige flankaanvaller in verregaande onderhandelingen is met Las Palmas, dat vorig seizoen veertiende eindigde in de Spaanse eerste klasse. Volgens de lokale pers zou de overgang zelfs vandaag nog afgerond kunnen worden.

Onze gewezen smaakmaker verzilverde in 2014 zijn goeie prestaties op Jan Breydel met een lucratieve transfer naar het Qatarese Al-Arabai, dat de linkspoot via uitleenbeurten in waarde wilde laten toenemen. Lestienne kende – onder meer door het verlies van zijn ouders – echter moeilijke passages bij Genoa en PSV, maar Rubin Kazan gooide hem een reddingsboei toe. Al lijkt het dus bij één jaar Rusland te zullen blijven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.