Mazzu blikt terug op interesse Club: “Deed pijn dat ze niet voor mij kozen”

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

12 augustus 2017 07:03 - Club Brugge koos deze zomer voor Ivan Leko als opvolger van de vertrokken Michel Preud’homme, al gingen er in de maanden daarvoor een hoop andere namen rond in de pers. Op een gegeven moment leken er twee topkandidaten te zijn: Francky Dury en Felice Mazzu.

Die laatste baalt duidelijk dat hij niet in Brugge zit. “Ik ben ambitieus, dat heb ik nooit onder stoelen of banken gestoken. Er is veel gesproken over Mazzu bij Club Brugge, maar ik weet eigenlijk niet hoe ver de interesse van Club ging. Maar ja, het deed wel een beetje pijn in het hart. Niet omdat ze Leko gekozen hebben, maar omdat ik het niet geworden ben”, geeft Mazzu toe in L’Avenir.

“Ik ben in de wolken voor Ivan Leko. Hij is een trainer wiens werk ik apprecieer, zeker de speelstijl die hij hanteerde bij Sint-Truiden. Ik vind het dus leuk om hem te kruisen. Hij verdient het om trainer van Club Brugge te zijn. Ik had het misschien ook verdiend, maar hij zeker niet minder.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.