‘Meunier drukt door voor absolute toptransfer’

Thomas Meunier (Club Brugge)

11 augustus 2017 07:27 - Het is nog altijd maar een jaar geleden dat Thomas Meunier vertrok bij Club Brugge om de stap naar Paris Saint-Germain te zetten. Daar veroverde hij sneller dan verwacht een basisplaats en speelde hij zich in de kijker van een tot de verbeelding sprekende club.

Volgens AS is Meunier immers in beeld bij Real Madrid, dat deze zomer Danilo verkocht aan Manchester City en daardoor op de rechtsachter geen doublure heeft voor Daniel Carvajal. Meunier zou daarvoor een interessante en vooral goedkope optie zijn, want de Rode Duivel moet ‘slechts’ 15 tot 20 miljoen euro kosten.

Opvallend: volgens OKDiario is het Meunier zélf die aandringt op de transfer. Hij zou beseffen dat zo’n kans zich maar één keer voordoet en ziet bovendien weinig perspectieven bij PSG dit seizoen. De Franse topclub haalde immers Dani Alves binnen, waardoor de speelkansen van Meunier beperkt lijken te zullen zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.