‘Michel Preud’homme legt opmerkelijk aanbod naast zich neer’

Michel Preud'homme met Club-sjaal

19 augustus 2017 10:17 - Michel Preud’homme (58) hield het na afloop van vorig seizoen voor bekeken als trainer van Club Brugge. De ervaren oefenmeester genoot de voorbije maanden van een deugddoende vakantie en het is voorlopig niet meteen duidelijk wat zijn toekomstplannen zijn.

Dat neemt niet weg dat verschillende clubs al bij de gewezen doelman aanklopten en hem een aanbod deden. Zo weet Kingfut dat de Egyptische topclub Zamalek aan Preud’homme dacht.

De Luikse oefenmeester zal evenwel niet in Egypte aan de slag gaan, zo meldt het medium. De reden daarvoor is simpel: Preud’homme zou aan de clubleiding van Zamalek laten weten hebben dat hij een sabbatjaar inlast.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.