Mulder neemt het op voor onverwachte Brugse bankzitter: “Ik vind dat die jongen weinig vertrouwen krijgt”

Jan Mulder (analist)

28 augustus 2017 15:30 - Club Brugge won zondagnamiddag overtuigend met 4-0 van Standard. In de spits koos Ivan Leko voor het duo Abdoulay Diaby – Wesley Moraes. Jelle Vossen, die tot dusver in alle competitiematchen mocht starten, moest op de bank plaatsnemen tegen de Rouches. Jan Mulder neemt het voor hem op.

Wesley en Diaby speelden beiden een verdienstelijke wedstrijd, maar enkel onze Braziliaan vond de weg naar doel. Diaby werd oog in oog met Guillermo Ochoa in extremis gestuit door een kattensprong van de Mexicaanse goalie. Desondanks is Jan Mulder grote fan van Vossen, die twintig minuten voor tijd mocht invallen.

“Ik vind het altijd jammer als Jelle niet mag starten. Hij stelt nooit teleur en komt altijd aan z’n cijfers… Ik vind dat die jongen weinig vertrouwen krijgt bij Club Brugge. En langs de andere kant zou ik bijna medelijden krijgen met Standard, maar misschien gaat de aandacht dan niet genoeg naar Brugge. Want die hebben goed gespeeld en verdiend gewonnen”, klinkt het bij PlaySports Studio Live.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.