Nakamba heeft zijn maatje bij Club al gevonden: “We wonen allebei in Brugge, dat schept een band”

Marvelous Nakamba in actie (Club Brugge - AZ)

23 augustus 2017 10:29 - Marvelous Nakamba is deze zomer één van de vele nieuwkomers bij Club Brugge. De van Vitesse overgekomen middenvelder moet icoon Timmy Simons doen vergeten op Jan Breydel en is alvast goed begonnen aan zijn moeilijke opdracht. 

Nakamba is op korte tijd uitgegroeid tot onbetwistbare titularis bij Blauw-Zwart, onder meer door zijn verdedigende kwaliteiten. De 23-jarige Zimbabwaan werd immers niet voor niets tot ‘beste balafpakker’ uit de Eredivisie gekroond. Op aanvallend vlak kan hij daarentegen nog stappen zetten.

“Ik zit hier nog volop in een aanpassingsperiode: aan de competitie, aan de club, de ploegmaats, spelen met drie verdedigers, hoge flanken. Het is lopen en proberen het plan van de trainer zo goed mogelijk uit te voeren”, vertelt Nakamba in Sport/Voetbalmagazine.

Hoe dan ook verloopt zijn integratie tot dusver erg vlot, onder meer dankzij Emmanuel Dennis. “Ik trek veel op met de andere jonge Afrikanen: Dennis, Limbombe,… Dennis en ik wonen ook allebei in Brugge, dat schept een band.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.