“Nu weet iedereen waarom Club Coopman niet tegen hen wou laten spelen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

13 augustus 2017 08:23 - Club Brugge is voorlopig nog altijd alleen leider in de Jupiler Pro League met het maximum van de punten na drie speeldagen, al kan Sporting Charleroi nog naast Club komen als het wint van Anderlecht. Club klopte vrijdagavond al Zulte Waregem met 1-2. Sander Coopman moest het allemaal vanop de tribune aanschouwen.

De middenvelder mocht immers niet in actie komen tegen Club tenzij Zulte Waregem bijna 1 miljoen euro op tafel legde. Dat waren de clubs overeengekomen bij het sluiten van zijn huurdeal. Francky Dury baalt er nog altijd van. “Coopman wisselen was echt niet makkelijk”, zucht hij bij Voetbalkrant.

“Sander liep tijdens de eerste competitiewedstrijden van het seizoen de meeste meters en haalde een heel hoog rendement in het combinatievoetbal dat wij op de mat willen leggen. Nu weet iedereen meteen waarom Club Brugge tijdens de onderhandelingen zo hard heeft aangedrongen om Sander niet tegen hen te laten spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.