OFFICIEEL: Carlos Bacca verlaat AC Milan en heeft nieuwe uitdaging beet

Carlos Bacca trekt naar Villarreal

16 augustus 2017 13:14 - Ondanks 34 doelpunten en 9 assists in 77 wedstrijden voor AC Milan mocht Carlos Bacca deze zomer beschikken bij de Italianen. De steenrijke Chinese eigenaars kochten immers André Silva voor 38 miljoen euro weg bij FC Porto. 

Bacca keert zo terug naar de Primera Division, waar hij van 2013 tot 2015 eerder al het mooie weer maakte bij Sevilla. Deze keer trekt onze gewezen topschutter naar Villarreal.

Naar verluidt huren de Spanjaarden de 30-jarige aanvaller voor één seizoen en is er zo’n 2,5 miljoen euro met de deal gemoeid. De aankoopoptie zou zo’n 15,5 miljoen euro bedragen. In de zomer van 2015 betaalde AC Milan nog 30 miljoen euro voor Bacca.

Carlos Bacca naar Villarreal

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.