OFFICIEEL: Club Brugge heeft zomeraanwinst nummer 10 beet

Simons - Bruzzese - Mannaert - Preud'homme

21 augustus 2017 18:57 - Club Brugge houdt nog altijd rekening met een vertrek van Bjorn Engels en/of Stefano Denswil en heeft daarop geanticipeerd met het aantrekken van Saulo Decarli. 

“Club bereikte vandaag een akkoord met Eintracht Braunschweig over de onmiddellijke overgang van de 25-jarige Zwitser Saulo Decarli. De centrale verdediger tekent een contract voor 3 jaar bij Blauw-Zwart”, klinkt het op de officiële website.

“Decarli is een duelsterke centrale verdediger die na zijn debuut bij FC Locarno, de ploeg uit zijn thuisstad, via FC Chiasso naar Italië trok, waar hij voor Livorno en Avellino uitkwam. In 2014 nam de Duitse tweedeklasser Eintracht Braunschweig Decarli over. Daar groeide hij centraal in de verdediging uit tot een onbetwistbare titularis.”

“Met Braunschweig speelde Decarli afgelopen seizoen de Play-Offs voor promotie naar de Bundesliga. Vorige week legde de Zwitser medische testen af in Brugge, waarna hij een contract tekende tot 2020.”

Maak kennis met Saulo Decarli

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.