OFFICIEEL: Club Brugge laat Acolatse jaartje rijpen bij andere eersteklasser

Elton Acolatse (Westkapelle - Club Brugge)

31 augustus 2017 21:09 - Club Brugge heeft tijdens de laatste uren van de transfermarkt afscheid genomen van Elton Acolatse, zij het op huurbasis. De 22-jarige flankaanvaller was erg veelbelovend in de voorbereiding, tot een blessure roet in het eten gooide voor de ex-speler van Westerlo.

“Club en Sint-Truiden bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Elton Acolatse. De Nederlandse flankspeler wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan de Kanaries, zonder aankoopoptie”, klinkt het op onze officiële website.

“Acolatse werd deze zomer overgenomen van KVC Westerlo, waar hij in zijn eerste seizoen 29 wedstrijden speelde en 6 goals scoorde. Door een blessure in de voorbereiding kwam de Nederlander nog niet aan officiële minuten in Brugse loondienst. We wensen Elton veel succes toe bij STVV!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.