OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Bjorn Engels

Bjorn Engels juicht

31 augustus 2017 09:01 - Bjorn Engels was gedurende de zomermercato nadrukkelijk op zoek naar een transfer en heeft die uiteindelijk ook beet. Het wordt niet zijn droomcompetitie uit Engeland, maar wél het Olympiakos van Besnik Hasi. 

“Club Brugge en Grieks landskampioen Olympiakos bereikten een akkoord over de onmiddellijke overgang van Bjorn Engels. De verdediger tekende na het afleggen van medische en fysieke testen een contract voor 4 jaar bij de Grieken”, klinkt het op onze officiële website.

“Engels, een product van de Club Academy, debuteerde in 2012 voor Blauw-Zwart in de Europa League en brak het seizoen nadien door met 35 wedstrijden voor Club. Engels speelde in totaal 97 wedstrijden voor Club Brugge. We wensen hem alle succes toe in Griekenland!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.