OFFICIEEL: Dorin Rotariu trekt op uitleenbasis naar Le Canonnier

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

31 augustus 2017 12:16 - In de Play-Offs van vorig seizoen was Rotariu nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar in de huidige voetbaljaargang maakte de 22-jarige flankaanvaller nog geen deel uit van de plannen van Ivan Leko. Eén van de redenen daarvoor: de fysieke achterstand die de Roemeen opliep door zich tijdens de zomer niet aan zijn individuele trainingsschema te houden. Uiteindelijk bekoopt de vleugelspits zijn jeugdzonde met een uitleenbeurt.

“Club en Excelsior Moeskroen bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Dorin Rotariu. De Roemeense flankaanvaller wordt tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie uitgeleend aan de Henegouwers”, klinkt het op onze officiële website.

“Rotariu kwam afgelopen winter over van Dinamo Boekarest en speelde in zijn eerste maanden 12 wedstrijden voor Blauw-Zwart, waarin hij 1 goal en 3 assists lukte. Tot het einde van het seizoen gaat Rotariu minuten opdoen op Le Canonnier. We wensen hem veel succes toe!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.