OFFICIEEL: Jérémy Perbet verlaat Club Brugge voor andere eersteklasser

Jérémy Perbet in actie (Club Brugge - AZ)

31 augustus 2017 12:31 - Eén van de meest opmerkelijke zomertransfers is ongetwijfeld die van Jérémy Perbet. De 32-jarige Fransman werd op 1 juli weggeplukt uit de B-kern van AA Gent, maar mag nog geen maand later alweer vertrekken…

“Club en KV Kortrijk bereikten vandaag een akkoord over de uitleenbeurt van Jérémy Perbet. De Franse spits wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend aan KVK, zonder aankoopoptie”, klinkt het op onze officiële website.

“Perbet kwam deze zomer over van AA Gent, waar hij het afgelopen seizoen 16 doelpunten scoorde. Voordien speelde de Fransman onder meer voor Villarreal, Basaksehir en Sporting Charleroi. Door de snelle revalidatie van Wesley en Diaby kwam Perbet in Brugge niet verder dan één wedstrijd. We wensen Jérémy veel succes toe in Kortrijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.