OFFICIEEL: Ricardo van Rhijn verlaat Club Brugge op uitleenbasis

Ricardo van Rhijn (Club Brugge - Gent)

30 augustus 2017 10:30 - Ricardo van Rhijn paste al van bij het begin van het seizoen niet in de plannen van Ivan Leko. De 26-jarige Nederlander behoorde niet langer tot de Brugse A-kern en mocht op zoek gaan naar een andere uitdaging. Die heeft hij in zijn thuisland gevonden.

Zoals vorige week aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Van Rhijn naar AZ. “Club en het Nederlandse AZ bereikten vandaag een princiepsakkoord over de uitleenbeurt van Ricardo Van Rhijn. De Nederlandse rechterflankverdediger komt het komende seizoen uit voor de subtopper uit de Eredivisie”, klinkt het op de officiële website.

“Ricardo van Rhijn kwam in de zomer van 2016 over van Ajax Amsterdam. In zijn eerste seizoen in Brugse loondienst kwam de rechtsachter tot 29 wedstrijden, waarin hij 3 goals en 4 assists liet noteren. We wensen Ricardo veel succes toe in Alkmaar.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.