OFFICIEEL: uitstekend nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

16 augustus 2017 15:02 - Club Brugge en José Izquierdo hebben hun monstertransfer definitief beet. Exact een week na het principe-akkoord zijn alle obstakels van de baan en trekt de 25-jarige Colombiaan naar Brighton & Hove Albion. Onze Gouden Schoen wordt zo een ploegmaat van een andere gewezen publiekslieveling, Mathew Ryan.

Over de transfersom – 15 miljoen euro + 3 miljoen euro aan bonussen – was al langer een akkoord, maar de medische testen en de werkvergunning voor de Premier League konden alsnog roet in het eten gooien. Zoals algemeen verwacht werd, is dat echter niet gebeurd.

Woensdag werd de laatste stap van de transfer gefinaliseerd. “De werkvergunning van José Izquierdo is goedgekeurd, de transfer kan definitief doorgaan. Buena suerte José Izquierdo”, klinkt het op ons officiële Twitter-kanaal. Bij deze wil BlauwZwartFans Joske graag nog eens bedanken voor álles wat hij voor Club betekend heeft! Véél succes gewenst in de Premier League 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.