Opmerkelijk: superfan komt helemaal uit Japan, enkel en alleen voor Timmy Simons!

20 augustus 2017 10:39 - Timmy Simons (40) verlengde een tijdje geleden zijn contract bij Club Brugge. Aanvankelijk was het de bedoeling dat Simons niet vaak meer in actie zou komen, maar nood breekt wet: tijdens de eerste speeldagen sprokkelde de ervaren kracht al heel wat minuten.

En dat Simons nog steeds een zeer graag gezien man is, werd deze week nogmaals duidelijk. Zo reisde een vrouwelijke superfan uit Japan naar Brugge af om het boegbeeld van Club Brugge in actie te zien.

“Ik moet een heel jaar sparen voor deze trip”, aldus Keiko in Het Nieuwsblad. “Nu kostte de vlucht alleen al 220.000 yen (1.700 euro, nvdr.). Mijn vrienden zeggen: Keiko, you’re crazy. Of ik Simons mooi vind? Yes. Maar ik hou vooral van Timmy de voetballer. Hij speelt zo slim. Slimmer dan alle Japanners.”

Bekijk hieronder de beelden van de ontmoeting tussen Keiko en Timmy Simons:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een Ă©chte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.