Opmerkelijk: Vanlerberghe bezorgt andere eersteklasser record

Jordi Vanlerberghe (Westkapelle - Club Brugge)

11 augustus 2017 13:27 - Jordi Vanlerberghe was één van de vele jonge talenten die deze zomer de overstap naar het Jan Breydelstadion maakte. De 21-jarige polyvalente middenvelder werd overgenomen van KV Mechelen. Bij Club haalde hij voorlopig het wedstrijdblad nog niet, maar bij zijn ex-club zorgde hij vandaag wel voor een record.

KV Mechelen verbrak immers zijn recordaantal abonnees, dat sinds 2009 op 9499 stond. Vanlerberghe zakte vandaag af naar Mechelen om abonnement nummer 9500 te kopen. Niet voor hemzelf of om zijn ex-club een plezier te doen, maar wel voor zijn vader.

“KV blijft familie voor ons. Jordi speelde van jongsaf in de Mechelse jeugd. Ik heb hier meer tijd doorgebracht dan thuis. Ook nu Jordi in Brugge speelt, blijven we KV volgen. Ik zal er niet elke wedstrijd kunnen zijn, maar gelukkig spelen KV en Club niet altijd op hetzelfde moment”, reageert Danny Vanlerberghe bij Sporza.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.