Opnieuw goed nieuws voor trouwe Club-fans

Gelukkige Club-fans (Club Brugge - Zulte Waregem)

07 augustus 2017 13:45 - Club Brugge pakte in de Jupiler Pro League 6 op 6 tegen Sporting Lokeren (0-4) en Eupen (3-1), maar op het Europese toneel verging het Blauw-Zwart minder goed. Na de uitschakeling tegen Istanbul Başakşehir moeten Ivan Leko & co nog vol aan de bak tegen AEK Athene om de groepsfase van de Europa League te bereiken. 

Voor die match is er goed nieuws voor de trouwe Club-fans. Zo heeft BlauwZwartFans vernomen dat alle abonnees de thuiswedstrijd tegen de Grieken gratis mogen bijwonen.

De thuismatch tegen AEK Athene vindt plaats op donderdag 17 augustus. De officiële bevestiging van dit nieuws volgt van zodra het aanvangsuur bekend is. Op het moment van schrijven is namelijk nog altijd niet duidelijk om hoe laat er zal afgetrapt worden. Eerder waren ook de thuismatchen tegen Athletic Bilbao (Brugse Metten) en Istanbul Başakşehir (Champions League voorronde) al kosteloos voor abonneehouders.

UPDATE 08/08: zoals aangekondigd werd dit nieuws bevestigd door de officiële website.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.