Opstelling Club Brugge: zet Leko 2 van zijn absolute basispionnen op de bank?

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

24 augustus 2017 06:00 - Club Brugge staat voor een levensbelangrijke wedstrijd op donderdagavond. Als het de groepsfase van de Europa League wil bereiken, zal het een scoreloos gelijkspel uit de heenmatch moeten goedmaken in Athene. Geen Europees voetbal stond immers niet in de plannen van het Brugse bestuur.

Ivan Leko kan dan ook maar beter zorgen dat zijn tactisch plannetje klopt tegen de Grieken. Negen namen lijken nu al zeker van hun basisplaats: Horvath, Simons, Denswil, Palacios, Nakamba, Vormer, Vanaken, Limbombe en Dennis.

Volgens de kranten is er enkel nog twijfel over de derde man in de defensie en over de spits naast Dennis. Het Laatste Nieuws voorspelt dat Leko twee van zijn absolute basispionnen op de bank laat starten: Mechele en Vossen. Engels en Diaby zouden hun plaats innemen. Het Nieuwsblad gaat niet mee in die denkwijze en veronderstelt dat onze coach opnieuw vertrouwen geeft aan de twee jongens die dit seizoen quasi altijd mochten opdraven.

Verwachte opstelling Club Brugge (HLN)

Horvath – Engels, Simons, Denswil – Palacios, Vormer, Nakamba, Limbombe, Vanaken – Diaby en Dennis

Verwachte opstelling Club Brugge (HNB)

Horvath – Mechele, Simons, Denswil – Palacios, Vormer, Nakamba, Limbombe, Vanaken – Vossen en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.