Pina blikt terug op zijn periode bij Club: “Het was moeilijk”

Tomás Pina (Club Brugge - Westerlo)

11 augustus 2017 13:33 - Club Brugge nam de voorbije dagen afscheid van een aantal spelers. José Izquierdo verkaste natuurlijk voor een recordbedrag naar Brighton, maar ook Carlos Strandberg en Tomas Pina verlieten Club. De Spanjaard werd verhuurd aan Alaves.

Pina is zo na een jaar weer weg bij Club. Hij werd vorige zomer binnengehaald als opvolger van Timmy Simons, maar kon zich mede door blessures nooit doorzetten. Hij kwam amper zes keer in actie in de competitie en vijf keer in de Champions League.

Bij El Correo blikt de middenvelder terug op zijn jaar in Brugge. “Ik wil niet zeggen dat mijn ervaring in België op elk vlak slecht was, maar ik heb er een moeilijke tijd gehad”, vertelt hij. “Nu keer ik met veel enthousiasme terug, bijna even veel als toen ik debuteerde in de Primera Division.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.