Plukt Club Brugge verdediger weg bij nieuwe werkgever van Bram Nutyinck?

Bram Nuytinck (Club Brugge - Anderlecht)

03 augustus 2017 00:30 - De transfermarkt loopt nog tot 31 augustus en in die periode staat er nog heel wat te gebeuren bij Club Brugge. Langs inkomende zijde, maar zéker ook langs uitgaande zijde. Zo houdt Blauw-Zwart rekening met een vertrek van zowel Stefano Denswil als Bjorn Engels. 

Vincent Mannaert gaf eerder al aan dat Club klaar moet zijn als één van de sterkhouders achterin andere oorden opzoekt. Een mogelijke vervanger komt uit Italië. Zo meldt Tuttomercatoweb dat de Belgische vicekampioen zijn vizier op Molla Wague gericht heeft.

Het gaat om een 26-jarige centrale verdediger uit Mali. De speler is eigendom van Udinese, de Italiaanse club die onlangs Bram Nuytinck bij Anderlecht wegplukte. Wague kwam al 37 keer in actie in de Serie A, maar werd afgelopen jaar uitgeleend aan Leicester City. In de Premier League kwam hij echter niet aan de bak.

De verdediger ligt nog tot 2019 onder contract bij zijn huidige werkgever, maar hij mag er vertrekken. Naast Club heeft ook Espanyol Barcelona de negentienvoudige Malinese international op zijn verlanglijstje gezet.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.