Prachtig! Club-fan met gouden hart tovert glimlach op het gezicht van deze jongeman

Jim Neyt tovert glimlach op het gezicht van deze jongeman

26 augustus 2017 18:00 - Vandaag maakte José Izquierdo zijn officiële debuut bij Brighton & Hove Albion, dat een scoreloos gelijkspel liet optekenen tegen Watford. Ons gewezen goudhaantje mocht negen minuten voor tijd invallen. Een andere ex-publiekslieveling, Mathew Ryan, hield zijn netten schoon. Voor ons hét signaal om een knap gebaar van Club-fan Jim Neyt boven te halen. Onderstaand zijn verhaal. 

“Toen ik een jaar of zeven was kreeg ik de Clubmicrobe te pakken. Heerlijk, om dan met een boekje achter handtekeningen te jagen en op school te vertellen over mijn favoriete Club. Nu, zestien jaar later is de passie voor Blauw-Zwart nog steeds aanwezig. Maar toen ik deze week op sociale media een reactie las dat een jongetje van zeven jaar het jammer vond daar zijn favoriete speler José Izquierdo naar Engeland vertrok en hij geen handtekening meer kon bemachtigen voelde ik met hem mee. Daarom heb ik hem een handtekening van Jos opgestuurd die ik zelf nog liggen had. Want dit is de ware betekenis van clubliefde!”

Toen ik een jaar of zeven was kreeg ik de Clubmicrobe te pakken. Heerlijk, om dan met een boekje achter handtekeningen…

Geplaatst door Blogs Jim Neyt / Blue-Army op woensdag 23 augustus 2017

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.