Raman reageert op ludieke spreekkoren in Jan Breydel

Decarli in duel met Raman (Club Brugge - Standard)

29 augustus 2017 00:30 - Benito Raman kon afgelopen weekend niet verhinderen dat Standard met 4-0 onderuit ging tegen Club Brugge. Tot overmaat van ramp werd de 22-jarige aanvaller voortdurend uitgefloten en getrakteerd op allerhande spreekkoren. Al heeft hij het daar natuurlijk wel zelf naar gemaakt…

“Wat ze allemaal roepen trek ik me eigenlijk niet zo fel aan. Dat hoort simpelweg bij het spelletje en na de wedstrijd is dat afgesloten voor mij. Ze maken mooie liedjes”, lacht Raman in Het Belang van Limburg.

Het is overigens niet zeker dat de ex-aanvaller van AA Gent straks nog in de Jupiler Pro League vertoeft. Mogelijk was het zijn laatste confrontatie met de Brugse aanhang. “Ik las iets van Nantes, maar daar weet ik zelf eerlijk gezegd niets van. De transferperiode duurt nog enkele dagen. Ik hoef niet per se te vertrekken. Als er een bod komt waar Standard en ikzelf beter van worden, gaan we er uiteraard wel naar kijken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.