Rekent Leko niet langer op gewezen smaakmaker? ‘Flankspeler op weg naar de uitgang’

Ivan Leko met fluitje

01 augustus 2017 16:58 - Momenteel vertoeven er nog altijd 32 manschappen in de A-kern van Club Brugge. Heel wat spelers mogen dan ook uitkijken naar een nieuwe uitdaging. Zo herhaalde Ivan Leko in aanloop naar de terugmatch tegen Istanbul Başakşehir nog eens dat hij gebruik wil maken van zo’n 17 tot 18 spelers. Voor jongens als Tomás Pina, Ricardo van Rhijn en Ludovic Butelle lijkt een definitieve transfer onafwendbaar, terwijl anderen dringend nood hebben aan speelgelegenheid. 

Neem nu Dorin Rotariu. In de Play-Offs van vorig seizoen was de 22-jarige Roemeen nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme, maar tot dusver past de flankaanvaller allesbehalve in de plannen van Ivan Leko.

Afgelopen zaterdag vierde Rotariu zijn 22ste verjaardag, maar dat gebeurde toch een beetje in mineur. Zo behoorde hij niet eens tot de selectie voor de eerste competitiematch op bezoek bij Sporting Lokeren. Eerder ontbrak de winger ook al in de selectie voor de Brugse Metten tegen Athletic Bilbao en ook in de heen- en terugmatch tegen Istanbul Başakşehir zullen we Rotariu niet aan het werk zien.

Dat alles heeft niets te maken met een blessure, wél met het feit dat hij zich tijdens het tussenseizoen flink liet gaan. In de wandelgangen valt dan ook te horen dat de kans reëel is dat onze veelbelovende vleugelspits nog deze zomermercato uitgeleend wordt. Begin juni werd Rotariu ook al gelinkt aan een uitleenbeurt aan ex-ploeg Dinamo Boekarest.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.